Carolaefterlysning

Kan man lyssna på den vinnande Carola-låten någonstans? Jag har aldrig gillat Carola men jag är ändå lite nyfiken i en strut på vad det var för låt som kammade hem denna evighetslånga schlageruttagning...

Kommentarer
Postat av: Mocca

Det finns säkert smidigare sätt, men vill du höra låten och kanske ngr fler finallåtar så gå in på sr.se där går det att lyssna på hela finalen :)
Du skriver väl en liten rad sen vad du tyckte om Carolas låt ;)

Postat av: barajagjohanna

Testa på www.melodifestivalen.se, du kan hitta nåt där... Annars via Aftonbladet, om de inte tagit bort det. ELLER, ladda hem den... :) Sitter just nu och lyssnar på Melodifestivalskivan, fy vilken nörd jag är, haha!

2006-03-21 @ 18:34:02
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Cocotte

Haha, tack för tipsen. På melodifestivalsidan gick det både att lyssna och titta så det har jag gjort nu. Jag tror att jag gillade Andreas Johnsson bäst men det var kanske inte lika mycket "riktig schlager" som Carola. Carolalåten kändes som, ja, en Carolalåt... Som Fångad av en stormvind fast inte riktigt lika catchy, men med samma forcerade Carolakonsonanter. Det går säkert bra...

2006-03-21 @ 18:57:42
URL: http://cocotte.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Ja, bra, jag tyckte också Andreas Johnson var bäst, och jag tror faktiskt han hade störst chans i Aten. Men Carolas låt är ju verkligen en traditionell schlager. Spännande, du får följa Eurovision från Frankrike... det gjorde jag förra året, fast jäklar vad de franska kommentatorerna pratade och förstörde tävlingen, haha. Nåväl, ha det bra!

2006-03-23 @ 18:59:06
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback