Ryanairs online-incheckning

Är det någon vits med att checka in på nätet innan man åker till flygplatsen när man flyger Ryanair? Någon som har testat?

Man slipper stå i kö till incheckningen antar jag. Fast den kön brukar ändå vara kortare än kön till säkerhetskontrollen och den måste man väl köa till i vilket fall som helst? Och om man skulle komma för sent och missa planet? Är det då någon skillnad om man redan har checkat in eller inte? Det är kanske lika kört i båda fallen?

Kanske borde testa. Onlineincheckningen. Jag ska flyga från Bryssel / Charleroi i morgon. Jag får se till att inte missa planet helt enkelt. Än så länge har jag faktiskt aldrig missat något plan (*tar i trä*). Även om det har varit på håret några gånger. Jag är en obotlig tidsoptimist men just när det gäller flyg brukar jag vara ute i god tid. Oftast för god tid. Annat är det med tåg. Hur många gånger har jag inte stått på femmans metro i Paris och räknat sekunderna tills dörrarna öppnas, för att sedan tokspringa uppför rulltrapporna och genom Gare du nords folkfyllda ankomsthall. Ett tåg har jag missat. Det är nog allt. Men gångerna jag hoppat på i samma stund som konduktören visslat klart för avfärd är alldeles för många. Varför är jag alltid sen? Jag hatar att vara sen.

På planet 
Incheckade och klara


Kommentarer
Postat av: barajagjohanna

Har aldrig testat onlineincheckning... Men däremot så är det ju som du säger - kön till incheckningen är extremt kort jämfört med den till säkerhetskontrollen. De gångerna jag har åkt från Beauvais har just den kön varit makalöst lång.

Postat av: Cocotte

Ja, jag har också varit om jätteköer till säkerhetskontrollen på Beauvais. En gång var det ett gäng brandmän där och försökte styra upp kön för den var så lång att den blockerade nödutgången.
Fast andra gånger har det flytit på hur bra som helst. Inga köer alls.
Jag tror att Charleroi (Bryssel) brukar vara lite mindre stökigt än Beauvais.

2006-08-30 @ 20:00:48
URL: http://cocotte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback