Men alltså, jag kan inte tyska

Alltså, eh, pappersmanualen till GPS:en är på tyska. Manualen på cd-skiva är på tyska eller spanska. Jo, jag har läst tyska i skolan. Men nej, jag fattar ingenting. Dessutom är jag inte det minsta tekniskt begåvad. Jag behöver bruksanvisningar. Till och med till Kinderägg. En vanlig vägatlas är kanske inte så dumt trots allt...

Bedienungsanleitung. Jaha, ja tack. Om du säger det så.

Kommentarer
Postat av: Therese

Kolla den spanska för en hel del ord på spanska liknar franska. Kanske lättare än tyska. Annars kan det här vara ett tips http://babelfish.altavista.com/
Fungerar faktiskt riktigt bra

Postat av: Cocotte

Hihi, ja jag har redan babel-fishat lite. Det är alltid lika kul. Meningarna blir ju hur som helst men man förstår ju sammanhanget. Oftast.

Men jag har faktiskt lyckats sätta på den nu och väl påsatt pratar den faktiskt franska! Innuti alltså. Och engelska också för den delen... Det verkar inte så krångligt trots allt. Det är jättekul. Den säger ju var jag är:)

2006-06-29 @ 13:12:34
URL: http://cocotte.blogg.se
Postat av: Stefan

Tror du inte att det kanske går att ladda ner en engelsk manual på nätet?

2006-06-29 @ 15:01:57
URL: http://nightoholic.blogspot.com/
Postat av: Cocotte

Stefan: Jo, det går säkert. Jag letade lite, men hittade ingenting. Och nu när jag faktiskt lyckats slå på den känns det inte som jag behöver någon manual längre. Jag blev liksom lite hispig när jag såg alla sladdar, cd-skivor och grejer som låg i kartongen, men egentligen är det inte så krångligt.

Jag är glad över att den inte bara pratar tyska i alla fall. I och för sig är typ den enda tyska jag kommer ihåg från gymnasiet relaterad till vägbeskrivningar. "Unter der Autobahnbrücke und dann gerade aus" och sånt... Kanske kunde lite gps-tyska vara en bra repetition.

2006-06-29 @ 15:33:02
URL: http://cocotte.blogg.se
Postat av: Vanja

anleitung tror jag är anläggning. 5 års tyska och jag känner mig som en idiot. (:

2006-07-27 @ 17:21:29
URL: http://smultroncocktail.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback