Promenerande

Nej nu är det dags för den dagliga promenaden som har varit rätt så daglig från den dagen som den faktiskt blev daglig. Jag har promenerat alla dagar utom möjligen i söndags då det enda promenerandet i stort sett var från J till tunnelbanan, från tunnelbanan till närmaste pizzera, från närmaste pizzera till närmaste kafé och sedan tillbaka till tunnelbanan igen x antal timmar senare. Jag antar att det inte kan räknas som power walk även om jag fick en massa energi av pizzan...

I lördags gick jag i och för sig inte min vanliga runda men vi gick upp och ner för trapporna till La Butte de Montmartre (kullen som Sacré Coeur ligger på) minst tre gånger och gick rätt mycket i Paris, så det får räknas.

liten trappa  

På väg upp mot Montmartre och Sacré Coeur.

litet heligt hjärta

Målet närmar sig. Sacré Coeur, det heliga hjärtat, tronar upp sig med alla sina torn. Precis bakom bor vår kompis Thomas, i en prästlägenhet. Fast när han flyttade in plockade han bort alla krucifix. Det fanns till och med en Jesus på korset inne på toan. Okej att man vill tro att Jesus är med en överallt. Men till och med på toa? Är inte det lite att ta i?

Kommentarer
Postat av: Polly

Ta i är kanske just precis vad man behöver, där inne på toan. :)

Postat av: Cocotte

haha, ja kanske det. Men frågan är om det är Jesus man vill kolla i just det ögonblicket.

2006-01-10 @ 22:49:42
URL: http://cocotte.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback